2016 Ledendag 30 april

Het was een geslaagde dag! 30 april 2016.
Hieronder een impressie van de drie workshops die werden aangeboden en de prachtige collectie mandala's die de deelnemers hadden meegebracht.

Instructie ecoline Tekenen op ecoline

Mandala vilten onder leiding van Anneke Troost.

Instructie vilten Beginnen met vilten

IMG 5362 Tekening Axenroos

Mandala's van deelnemers:

Mandala's van leden Nog meer mandala's van leden

Uitnodiging ledendag 30 april 2016

Na de feestelijk dag in oktober is het tijd voor weer een gezellig samenzijn.

Het programma voor die dag ziet er als volgt uit:

·         Tussen 10.30 uur en 11.00 uur staat de koffie / thee voor je klaar met iets lekkers.

·         Om 11 uur begint de algemene ledenvergadering. Daarvoor ontvang je t.z.t. een definitieve agenda. In ieder geval doen we verslag over het afgelopen jaar, ook financieel, en hopen we twee bestuursfuncties in te vullen. In de nieuwsbrief die je in januari ontvangen hebt, stonden de namen van de kandidaat-bestuursleden.

·         Na nog een kopje koffie of thee kan iedereen aan de slag.

Er worden drie workshops aangeboden:

o    Mandala vilten onder leiding van Anneke Troost.

o    De Axenroos. Ronald van Breemen vertelt en laat zien wat die cirkel is en hoe die gebruikt kan worden.

o    Mandalatekenen op papier, dat met ecoline voorbewerkt is, onder leiding van Annelies Spang.

En natuurlijk bestaat de mogelijkheid om ‘vrij’ te tekenen in het ‘tekencafé’.

Na de lunch is er een tweede ronde workshops.

En tot slot sluiten we deze dag af met een glaasje en drinken dan op een goede toekomst.

Introducés zijn van harte welkom.

Voor leden is deelname aan deze dag gratis. Voor de lunch kun je je eigen brood meenemen, wij zorgen voor een kopje soep en je ontvangt drie consumptiebonnen.

Van introducés vragen we € 10,00 als tegemoetkoming in de kosten; te betalen bij aankomst op de dag zelf.

We hopen veel leden en introducés te mogen begroeten.

De ledendag wordt gehouden in Putten:

Multi Functioneel Centrum Stroud

Brinkstraat 91

3881 BP Putten

Zet zaterdag 30 april 2016 in je agenda en geef je op!

Tenslotte:

Voor de aankleding zouden we het fijn vinden als je één mandala meebrengt met een standaard(je). Er is geen ruimte om ze op te hangen.

Breng voor de workshops tekenspullen mee. (passer, lineaal, (kleur)potloden, fineliner enz.; papier is er voldoende)

Je kunt je opgeven voor deze ledendag via de post of per email aan:

Ledenadministratie:

Corry Reimerink