Regiodag Roosendaal 25 november 2017

Op zaterdag 25 november organiseert de Nederlandse Mandalavereniging voor het eerst een regiodag in Roosendaal.

Locatie:

Wijkbedrijf de Wieken
Gezellelaan 45
4707 CC Roosendaal

Aanvang: 10.30 uur, zaal open 10.00 uur

Afsluiting: rond 15.30 uur met hapje en drankje

Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een bushalte op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Nadere informatie over de te volgen workshops volgt nog.

• Eén introducé per lid is welkom om deel te nemen aan deze dag tegen een kleine vergoeding van € 10,00. Besluit je na deze dag lid te worden dan betaal je voor het lidmaatschap 2018 € 15,00 i.p.v. € 25,00.
  • Er is ruimte om gemaakte werken tentoon te stellen.
  • Wil je gebruik maken van een lunch (soep, 2 broodjes, krentenbolletje, koffie/thee/jus of melk ) meld dit dan bij je opgave. Kosten € 5,00 per persoon.
  • Het gaat door bij 20 deelnemers.

Opgeven leden en introducees vóór 1 november via Helma Laanen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je ontvangt een bevestiging nadat je je hebt opgegeven.

Zijn er onder de leden nog mensen die een workshop willen geven?
Wil je een workshop verzorgen dan is er voor jou ook een mogelijkheid om jouw materialen/artikelen te verkopen.