Regiodag Assen zaterdag 27 januari 2018

Logo regiodag Assen

De eerste regiodag in 2018 wordt gehouden in Assen op zaterdag 27 januari 2018.
Harriët Boonstra en een groep enthousiaste medewerkers verzorgen deze dag.

Waar:
In wijkgebouw "De Dissel", Kleuvenstee 2 9403 LR te Assen.

Tijd:
De dag begint om 10.00 uur en om 16.00 uur gaat iedereen huiswaarts; met....jawel een mooi gevulde goody bag!

Kosten:
Leden van de Nederlandse Mandalavereniging betalen € 5,00 entree. Niet-leden betalen € 10,00 entree.
Dit is inclusief 2 consumptie bonnen en een goed gevulde goody bag.
Word je op deze regio dag lid van de Nederlandse Mandalavereniging, dan krijg je € 5,00 korting op het lidmaatschap 2018. Het entreebedrag moet vooraf worden betaald.

Tenslotte:
De lunch kun je zelf meenemen, maar je kan 'm ook vooraf bestellen voor € 7,50.
Daarvoor krijg je dan: een kop zelfgemaakte soep (keus uit 3 soorten), een kaassoufflé of broodje kroket, een wit/bruin bolletje met ham/kaas, iets drinken en een stukje fruit.

Heb je zin om mee te doen?
Vraag een inschrijfformulier aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon of whats-app 06-12236713.

Maximaal 100 deelnemers VOL =VOL

Op deze regiodag kun je 3 korte workshops volgen. De bedoeling van de workshops is NIET een mandala te maken en mee naar huis te nemen, maar WEL om iedereen nieuwe inzichten, technieken en ideeën te geven. Zo ga je bepakt en bezakt met al die handvaten huiswaarts en kan je er zelf thuis mee aan de slag.

Wellicht hebben we je interesse gewekt en wil je je er nog meer in verdiepen middels een workshop of een boek. Aan jou de keus.

In sommige workshops wordt wel een opzet of zelfs een hele mandala gemaakt. Dus we hebben voor elk wat wils. Je hebt namelijk de keuze uit 9 verschillende workshops:

1. Meet and greet Beika Kruid -> Beika Kruid, Alteveer
  2. Sprookjes in de mandala -> Wyts Dijkstra, Leeuwarden
  3. Medicijnwielmandala -> Grietje de Haan, Ees
  4. Workshop graancirkel -> Annelies Spang, Hardenberg
  5. Hartfocus -> Patricia Ritsema, Eerbeek
  6. Kleurtechniek -> Antje Wagenaar, Aduard
  7. Zendala op CD -> Judie Alberts, Assen
  8. Mandala tekenen voor beginners -> Tineke Oosterkamp & Harriët Boonstra, Assen
  9. Mini-mandala -> Rina van Timmeren, Assen