Ledendag zaterdag 24 maart 2018

Zet alvast in de agenda: zaterdag 24 maart is de ledendag. Op die dag is de Algemene Ledenvergadering en je kunt ook meedoen met een workshop.

Aanvang: 10.30 uur dan staat de koffie en thee klaar met wat lekkers.

Plaats:

“Voorhuys" van de Andreaskerk
Voorthuizerstraat 14
3881 SH Putten

Aanmelden:

U kunt zich opgeven tot 12 maart a.s. bij:

Ton ter Heerd
Eksterhof 8
7051 WL Varsseveld

Programma:

• Om 11.00 uur begint de ledenvergadering. De vergaderstukken worden u na opgaaf toegestuurd per mail of post.
    Het allerbelangrijkste bij de vergadering is dat er twee bestuursfuncties te vervullen zijn. n.l. die van voorzitter en secretaris.
    U kunt voor deze functies informatie inwinnen bij de secretaris. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Onder het genot van nog een kopje koffie of thee bent u vrij om elkaars werk te bewonderen, dingen te kopen die leden te koop aanbieden. Ook kunt u dan een techniek demonstreren.
  • Voor de lunch vragen wij u uw eigen lunchpakket mee te nemen. Het drinken voor die dag wordt u gratis aangeboden. Het staat klaar bij de bar of op een tafel zodat ieder zelf kan inschenken.
  • Om 13.30 uur start de workshop staphorsterstipwerk op een tas of papier/kaart.
    Deze workshop wordt gegeven door Marian van Kessel, een docente die een opleiding voor dit staphorsterstipwerk heeft gevolgd.
    Stipwerk op stof vergt wat vaardigheid en als u liever op papier werkt kan dat natuurlijk ook. Voor iedereen is er een tas.
    Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om vrij te tekenen in ons tekencafé. Wilt u daarvoor wel uw eigen tekenmateriaal mee nemen o.a. passer liniaal fineliner etc. Papier is voldoende aanwezig.
  • De dag sluiten wij af met een verloting en een hapje en een drankje.

Kosten:

Voor leden is de dag gratis.
Van introducees vragen wij €10,00 als tegemoetkoming in de kosten. U kunt aan het begin van de dag betalen. Wordt u op de ledendag lid, dan wordt de €10,00 in mindering gebracht op het lidmaatschapsgeld van €25,00.

Wij hopen op een gezellige ontmoetingsdag met leden en introducees.