Het tijdschrift 'Mandala'

Het ruim 40 pagina’s tellende full color tijdschrift van de Nederlandse Mandalavereniging verschijnt 3x per jaar.

'Mandala' geeft informatie over wat de mandalatekenaars beroerd heeft in hun innerlijke processen. Beschrijft hoe deze processen omgezet zijn in een getekende, geborduurde of met andere techniek tot stand gekomen mandala.
Met regelmaat worden er inspirerende oefeningen gepubliceerd.
Kortom een interessant tijdschrift dat door leden wordt geschreven en alleen aan leden wordt verstrekt.

Wilt u ook het tijdschrift 'Mandala' ontvangen? Meldt u dan aan als lid van de Nederlandse Mandalavereniging bij de ledenadministratie.

Graag ontvangen we van leden kopij voor het tijdschrift. De redactie behoudt zich het recht voor taalkundige wijzigingen aan te brengen en de bijdrage eventueel in te korten. Stuur kopij voor 'Mandala' naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst in Arial 11, maximaal ongeveer 700 woorden.
Afbeeldingen los van de tekst aanleveren als jpeg in hoge resolutie (min. 300 dpi)

Wil je het postadres hebben? Vul dan het contactformulier in en vraag daarin om het postadres.

Uiterste inzenddatum kopij:
Voor nummer 126: 15 mei 2018