Agenda 2020

Zaterdag 29 februari, Regiodag Noord Nederland in Zuidhorn.

AFGELAST: Zaterdag 28 maart, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Agenda 2019

Zaterdag 23 november, Regiodag Noord-Holland in Obdam

Zaterdag 9 november, Regiodag Gelderse Achterhoek in Varsseveld

Zaterdag 29 juni, Regiodag Noord-Holland in Heemstede

Zaterdag 23 maart 2019, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 9 februari, Regiodag Noord Brabant in Roosendaal

Voor cursussen en workshops gegeven door leden zelf (niet door de vereniging) door het hele land zie hier.

Hieronder informatie over de komende regiodagen. Voor de regiodag(en) die al zijn geweest kun je in de agenda doorklikken naar het verslag met foto’s (alleen voor leden).

In 2020 bestaat de Nederlandse Mandalavereniging 35 jaar. Reden voor een feestje! In verband met het Coronavirus wordt het feestje uitgesteld. T.z.t komt het bestuur met een datum, want een feestje moet je met zijn allen vieren.

Het programma zal ongeveer als volgt zijn: Voor de middag is er de Algemene Ledenvergadering (ALV) Na de gezamelijke lunch zijn er in de middag leuke workshops.

Verder zijn er nog wat feestelijke verrassingen, maar die blijven nog geheim.

De agenda van de ALV is, alleen voor leden, te bekijken op het ledengedeelte. Houd je inloggegevens bij de hand en klik na het inloggen op de menubalk op ‘leden’. Om 10.15 gaan de deuren open en om 10.30 uur start de ALV.

De informatie over de middag vind je hier.

Regiodagen en Ledendagen

Regelmatig organiseren vrijwilligers van de Nederlandse Mandalavereniging een Regiodag waarin leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, elkaars werk kunnen bekijken en een of meer workshops kunnen volgen. Deelname aan deze dagen is voor leden (veelal) gratis. Leden kunnen een (betalende) introducé meenemen.

Op de jaarlijkse landelijke Ledendag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en is er ook volop ruimte voor workshops e.d. Ook hier kunnen leden een (betalende) introducé meenemen.