Agenda 2020

Zaterdag 29 juni, Regiodag Noord-Holland in Heemstede

Zaterdag 23 maart 2019, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 9 februari, Regiodag Noord Brabant in Roosendaal

Voor cursussen en workshops gegeven door leden zelf (niet door de vereniging) door het hele land zie hier.

Hieronder informatie over de komende regiodagen. Voor de regiodag(en) die al zijn geweest kun je in de agenda doorklikken naar het verslag met fotoos (alleen voor leden).

Regiodag Noord Nederland, 29 februari 2020

De Regiodag Noord Nederland is in Zuidhorn (provincie Groningen). Meer informatie volgt.

In 2020 bestaat de Nederlandse Mandalavereniging 35 jaar. Reden voor een feestje!

Regiodagen en Ledendagen

Regelmatig organiseren vrijwilligers van de Nederlandse Mandalavereniging een Regiodag waarin leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, elkaars werk kunnen bekijken en een of meer workshops kunnen volgen. Deelname aan deze dagen is voor leden (veelal) gratis. Leden kunnen een (betalende) introducé meenemen.

Op de jaarlijkse landelijke Ledendag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en is er ook volop ruimte voor workshops e.d. Ook hier kunnen leden een (betalende) introducé meenemen.