Agenda 2019

Zaterdag 29 juni, Regiodag Noord-Holland in Heemstede

Zaterdag 23 maart 2019, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 9 februari, Regiodag Noord Brabant in Roosendaal

Voor cursussen en workshops gegeven door leden zelf (niet door de vereniging) door het hele land zie hier.

Agenda 2020

Zaterdag 28 maart, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Hieronder informatie over de komende regiodagen. Voor de regiodagen die al zijn geweest kun je in de agenda doorklikken naar het verslag met fotoos (alleen voor leden).

Regiodag Gelderse Achterhoek, 9 november 2019

Deze is op 9 november in Varsseveld. De workshop ‘Kleurtechnieken’ is in de ochtend en ‘s middags wordt gewerkt aan ‘Mandala met sjabloon’. Hier zijn Nympha Schouten en Ton ter Heerdt verantwoordelijk voor de organisatie.

Voor leden is de dag gratis en voor een introducé 10 euro. Er is plaats voor 30 deelnemers dus geef je tijdig op. Het programma van deze Regiodag en meer informatie vind je hier.

Je kunt je opgeven via tijdschrift@mandalavereniging.nl o.v.v. ‘Regiodag Varsseveld’. NB: in de uitnodiging staat het adres tijdschriftpost@gmail.com. Dit is ook nog bruikbaar maar zal binnenkort verdwijnen.

Regiodag Noord-Holland, 23 november 2019

De Regiodag Noord-Holland is op 23 november in Obdam. Organisatoren zijn Jolanda Kamps en Yolanda Coevert. Er is plaats voor 30 deelnemers, dus geef je tijdig op. Kosten: voor leden gratis en voor een introducé 10 euro.

Er zijn twee workshops: ‘Tekenen met diepte’ in de ochtend en ‘Stippen op porselein’ in de middag. Het programma en meer informatie vind je hier. Je kunt je opgeven via mandalaregiodag@outlook.nl.

In 2020 bestaat de Nederlandse Mandalavereniging 35 jaar. Reden voor een feestje!

Regiodagen en Ledendagen

Regelmatig organiseren vrijwilligers van de Nederlandse Mandalavereniging een Regiodag waarin leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, elkaars werk kunnen bekijken en een of meer workshops kunnen volgen. Deelname aan deze dagen is voor leden (veelal) gratis. Leden kunnen een (betalende) introducé meenemen.

Op de jaarlijkse landelijke Ledendag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en is er ook volop ruimte voor workshops e.d. Ook hier kunnen leden een (betalende) introducé meenemen.