• Een mandala tekenen of kleuren doe je zelf. Je drukt je eigen stempel op de cirkel.
  • Het kan ook leuk zijn om dat samen te doen in een mandalakring. Dan maak je je eigen mandala maar je inspireert elkaar, verzint samen of beurtelings opdrachten.
  • Of volg een cursus of een workshop om van iemand bij te leren. Verspreid over het hele land vind je cursussen.
  • Of kijk op internet naar de diverse websites van leden. Je kunt zelfs via internet cursus volgen als je liever thuis blijft.
  • In het tijdschrift ‘Mandala’ (3 keer per jaar) zie je voorbeelden en staan instructies over hoe bepaalde mandala’s te tekenen. Het tijdschrift is enkel voor leden. Je kunt wel een proefexemplaar aanvragen of iemand een cadeau-abonnement voor een jaar schenken.
  • Tijdens de Regio- en ledendagen worden workshops gegeven, materialen uitgeprobeerd. Kijk bij de agenda voor de komende dagen en de programma’s.
  • Ben je lid? Stuur dan een van jouw mandala’s op voor plaatsing op deze website naar de webmaster. Dan inspireer je ook weer een ander!
  • Ben je lid en geef je een cursus of workshops? Laat ‘t weten en we plaatsen we een link naar jouw website. Zet je dan ook een link naar deze site op jouw pagina?!