Regiodag zaterdag 9 en zondag 10 november 2024 in Beneden-Leeuwen (Gelderland)

Een regiodag bijwonen is hartstikke leuk!

 

En niet alleen leuk, het is hartstikke gezellig. Samen creatief bezig zijn, bijkletsen met oude bekenden, deelnemen aan creatieve workshops. En als je wil, kun je een introducee mee nemen. Iemand die ook graag creatief bezig is en samen met anderen nieuwe creatieve methoden wil leren.

Voor leden van de Nederlandse Mandalavereniging is het bijwonen van een regiodag gratis, een introducee betaalt €20,00. Wordt de introducee op de regiodag lid van de vereniging, dan krijgt diegene €10,00 korting op het eerste jaar lidmaatschap.

Wil je op zondag 10 november de regiodag in Beneden-Leeuwen bijwonen? Vul dan snel onderstaand formulier in, dan krijg je spoedig alle benodigde informatie. Wil je een introducee meenemen, vul dan de naam van degene alvast in.

De regiodag vindt plaats in Beneden-Leeuwen (Gelderland). Je kunt je inschrijven voor de zatderdag of de zondag. Zaterdag zijn er 10 plaatsen beschikbaar en zondag zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

Het adres is Strangkade 26, 6658 KD Beneden Leeuwen. De ruimte (in een woonark) is helaas niet toegankelijk voor mensen in rolstoelen en mensen die niet de brug en de trap kunnen lopen.