Mandalakringen

Hieronder staan mandalakringen vermeld. Het doel van mandalakringen is om elkaar te helpen, te inspireren, te ontmoeten. Het is geen cursus en gezelligheid staat centraal.

Wilt u dat uw Mandalakring hier ook vermeld wordt geef dit dan door aan: Coördinatie website

Voorwaarden voor vermelding: u moet lid zijn van de Nederlandse Mandalavereniging. De correctheid van de vermelde gegevens vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid.

Onderstaand overzicht spreekt voor zich. Alleen 'contact' vraagt wellicht enige uitleg. Onder contact vermelden we de website, indien geen website dan e-mail, indien geen e-mail dan telefoonnummer.

Indien u als bezoeker van de website ontdekt dat een mandalakring niet meer bestaat laat dat dan even weten aan: Coördinatie website

plaats naam contact
Assen Harriët Boonstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barendrecht Margo Bresser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Den Burg, Texel Monique Dubois www.yogamatsyendra.nl
Den Helder Elène Rietveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Goirle Cora van Diem www.coravandiem.jouwweb.nl
Hazerswoude Rijndijk Helma Groenen www.detekentuin.nl
Hardenberg Annelies Spang www.anneliesspang.nl
Heemstede Marga Webbe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoogeveen Marijke van der Haar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kerkdriel Anna Prijs www.atelierdewittespiegel.nl
Landsmeer Hilda Sloot mandalahil.jouwweb.nl/
Nieuwegein Lydia Visée Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Woerden I. de Boer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.